Viinikurssit


Viiniakatemian viinikursseilla opit mm. viinitietämyksen perusteet sekä keinot, joiden avulla saat monipuolistettua viinin aromeja ja voit nauttia viineistä enemmän, sekä selkeät askeleet, joita hyödyntämällä osaat maistella viinejä oikeaoppisesti.

Valittavanasi on kaksi valmista kurssia, mutta viinikurssit toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Yleensä viinikursseilla maistellaan eri maalaisia ja hintaisia sekä eri rypälelajikkeista valmistettuja viinejä. Kurssit voidaan toteuttaa myös jonkin teeman tai sesongin mukaan, esimerkiksi luonnonmukaiset viinit, kesäiset roseeviinit, grilliviinit, joulunajan viinit, pääsiäisviinit, vapun tai uuden vuoden kuohuviinit, samppanjat tai ruoka-aiheiset kurssit, kuten viini ja ruoka-, viini ja suklaa -tai viini ja juustot -kurssi.

Kursseilla on mahdollista keskittyä myös tietyn maan, viinialueen tai tietystä rypälelajikkeesta valmistettuihin viineihin. 

VIINIEN MAAILMA

viinien maailma

Kurssilla tutustutaan eri rypälelajikkeista valmistettuihin valko- ja punaviineihin.

Kurssilla opitaan maistelemaan viinejä oikeaoppisesti, perusteet viinin ja ruoan yhdistämiseen, sekä tutustaan viinin säilöntäaineisiin. 

Kurssilla on mahdollista maistella joko valko- tai punaviinejä, tai sekä että. Kurssilla voidaan maistella myös roseeviinejä.

Kurssilla maistellaan 4-6 erilaista viiniä.

KUOHUVAA JUHLAAN

kuohuvaa juhlaan

Kurssilla tutustutaan eri rypälelajikkeista valmistettuihin kuohuviineihin, lisäksi kurssilla opitaan miten valmistusmenetelmä vaikuttaa kuohuviinin makuun ja tuoksuun.

Asiakkaan halutessa kurssilla on mahdollista maistella myös samppanjoita.

Kurssilla maistellaan 4-6 erilaista viiniä.

VIINIVISA

kunniakirja viiniakatemia

Viininmaisteluillan kruunaa Viiniakatemian Viinivisa, kun kurssin oppeja päästään testaamaan perinteisessä leikkimielisessä visailussa. Viinivisaan osallistuvat saavat muistoksi kunniakirjan!

Hinta 5 euroa/hlö sis. alv:n.

Saatavilla myös LAHJAKORTTEJA

viiniakatemia lahjakortti

Yllätä läheisesi viinikurssilla.

KURSSIEN INFO

Kurssit toteutetaan asiakkaan tiloissa tai sopimuksen mukaisesti Viiniakatemian hankkimissa tiloissa. Mahdollinen tilavuokra vaikuttaa lopulliseen hintaan. Kurssi voidaan toteuttaa myös ravintolassa.

Viinikurssin hintaan vaikuttaa ryhmän koko, sekä missä tilaisuus pidetään. 

Kurssin kesto noin 2-2,5 h.

Hinnat:

🍷4-9 henkilön tilaisuudet 30 euroa/hlö sis. alv:n
🍷10 henkilöä tai enemmän 28 euroa/hlö sis. alv:n

Minimiveloitus 150 euroa. 

Kurssi sisältää koulutuksen, lasit, kurssimateriaalin ja pientä purtavaa (patonkia ja kurkkua).

 

Veloitus tapahtuu kaikista viinikurssille osallistuvista, ml. henkilöt, jotka eivät maistele viinejä.

Viinit 4-6 erilaista (yleensä noin 7-10 euroa/hlö) eivät sisälly kurssin hintaan. Asiakas ostaa viinit yhteistyössä Viiniakatemian kanssa. Ravintolassa pidettäessä viinien kustannus on yleensä suurempi.  

Matkakustannusta 0,4 euroa/km ei veloiteta Joensuun kaupunkialueella eli alle 10 km keskustasta.

 

Peruutusehdot

Mahdolliset peruutukset tulee ilmoittaa viimeistään 2 pv ennen kurssin ajankohtaa. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin tai jätetään ilmoittamatta, veloitetaan 50 % pois jääneen osallistujan kurssimaksusta.

 

Käyttämättömässä lahjakortissa peruutusoikeus on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokautta ostotapahtumasta. Mikäli peruutus tehdään sen jälkeen, lahjakortin arvoa ei palauteta.